Groepswandelingen en teamuitjes

Nu ook audio-wandelingen

De afgelopen maanden was het niet mogelijk om met een groep te wandelen.
In plaats daarvan heb ik de groepswandeling als audio-fragment opgenomen, die ik je via What’sApp kan sturen. Zo kan je de stiltewandeling doen op een tijdstip en op een plaats die jou goed uitkomen.
Voor deze basiswandeling, waarmee je helemaal tot rust kan komen, vraag ik een vrijwillige bijdrage.

Wandelingen met een thema

Heb je de smaak te pakken, en wil je bijvoorbeeld een wandeling met een thema?
Er is nu ook een wandeling beschikbaar die je helpt kleine stapjes te zetten in de richting van wat jij graag zou willen in het leven.
Zelf al wandelend aan de slag.


Wil je een keer zo’n mindful wandeling ervaren en met mij(n stem) in je oren op pad? Stuur me dan via het contactformulier of via What’sApp (06-19 076 951) een berichtje en ik neem contact met je op.

Alvast een voorproefje? Luister hier.

Groepswandelingen

Hou je van wandelen? Zou je wel eens een wandeling willen doen met meer inhoud? Je bewuster worden van alles om je heen? Mindfull wandelen? Een wandeling waarvan je aan het eind zegt: daar heb ik iets aan gehad? Daarvan ben ik helemaal tot rust gekomen? Daar ben ik een stapje verder mee gekomen?
Ga dan mee met een van de groepswandelingen!

Wat gaan we doen?

We wandelen met een kleine groep in het natuurgebied van de Kollenberg bij Sittard. Een stiltewandeling van ongeveer 5 kwartier, met leuke ‘opdrachtjes’, waardoor je helemaal tot rust komt en je je bewust wordt van al het moois om je heen. Misschien kom je zelfs wel een stapje verder in het beantwoorden van een vraag die al een tijdje in je hoofd zit.

De groepswandelingen vinden meestal op dinsdagochtend of vrijdagmiddag plaats. Op aanvraag zijn ook andere dagdelen mogelijk.

Teamuitje

Eens een keer iets anders doen dan bowlen of brommer rijden? Of elkaar ongemakkelijk zitten aankijken tijdens een kennismakingsbijeenkomst?
Een groepswandeling leent zich ook uitstekend voor een teamuitje. Iedereen kan meedoen en je leert elkaar op een ontspannende, ongedwongen manier kennen.

Waar?

We starten bij de picknicktafel in de hoogstamboomgaard Lahrhof, aan de Haagsittarderweg in Sittard.

Informatie, aanmelden, agenda

Wil je meer informatie? Wil je je aanmelden voor deze groepswandeling? Wil je op de hoogte gehouden worden van komende groepswandelingen? Dat kan via inge@stapje-verder.nl of via het contactformulier. Bellen of appen kan natuurlijk ook: 06-19076951

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten!