Over Inge Janssen

Dat ik nu wandelcoach ben, is een volkomen logische stap op mijn pad. Er is namelijk niets mooiers dan je hobby – wandelen – en je passie – mensen een stapje verder helpen – te combineren!

Wandelcoach Inge Janssen

Wandelen in de natuur is mijn grote hobby. Altijd geweest. Het is heerlijk om al lopend van de natuur te genieten. Dan zie je, voel je, en ruik je zo veel! Met elkaar praten tijdens het lopen is ook zo veel gemakkelijker dan zittend tegenover elkaar. Stiltes vallen vanzelf en zijn niet pijnlijk, maar kunnen juist fijn zijn en uitnodigen tot nadenken.

Bijkletsen met vriendinnen gebeurt al wandelend.

Bovendien wandel ik veel tijdens mijn vakanties in verre en nabije oorden. Ik geniet dan van de kleine en grootse natuur.

Fysiotherapeut

In mijn hoedanigheid als fysiotherapeut bracht ik mensen individueel en groepsgewijs in beweging. Tijdens mijn tijd als cursusleidster pre- en postnatale begeleiding gingen aanstaande ouders de bevalling met meer ontspanning en vertrouwen tegemoet zien, door de oefeningen en de voorlichting die ze tijdens de bijeenkomsten kregen.

Babymassage is niet alleen heerlijk voor ouder en baby, maar ook heel goed om een nog betere band met je kindje op te bouwen. Ik vond het geweldig om daar in mijn praktijk een steentje aan bij te dragen.

Consulent

Als consulent bij een Centrum voor Jeugd en Gezin, deed ik een eerste vraagverheldering: ‘Waar zit je, als ouder of als jongere mee, en wat zou je graag willen?’.

Daar deed ik ook het functioneel beheer van het informatiesysteem. Gebruikers konden met hun vragen bij mij terecht, wensen om het systeem te verbeteren werden genoteerd en waar nodig het systeem aangepast. Ik genoot ervan om zowel cliënten als medewerkers een stapje verder te helpen bij hun vragen.

Wandelcoach

Toen ik van iemand hoorde dat hij al wandelend een coachtraject had doorlopen, was mijn belangstelling gewekt. Het bestaat! Zo kan ik hobby en passie combineren!

In 2017 heb ik met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond. In die opleiding leerde ik resultaatgericht en effectief wandelcoachen, met diepgang, en met de natuur als instrument.

Afgelopen zomer deed ik de basismodule Positieve Gezondheid van het IPH. Met deze mooie methode, die door steeds meer professionals wordt omarmd, weet je zeker dat alle levensgebieden aan bod komen, en dat het gaat over wat jij graag wil veranderen.

Jouw verhaal

De cliënten met wie ik tot nu toe heb gewandeld, en anderen die mij goed kennen, omschrijven mij als

  • rust uitstralend
  • vertrouwenwekkend
  • invoelend
  • vrolijk
  • nuchter
  • praktisch
  • to the point

Ik kan goed luisteren en mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal!

Zou je me beter willen leren kennen? Dan zijn dit de manieren waarop we in contact kunnen komen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren