Wandelen naar rust en ruimte

Iedereen kent wel periodes in het leven dat er veel op je afkomt, veel van je verlangd wordt en dat je het gevoel hebt, dat er aan alle kanten aan je getrokken wordt. 

In alle rollen die je vervult is wel iets aan de hand. Met je werk, met je gezin, in je familie, in je vriendenkring. Je huis of werkplek ligt vol spullen en ook als je opruimt, komen die spullen gewoon weer terug.

Richting de oplossing

Het kan je dan wel eens te veel worden. Het voelt alsof je hoofd vol watten zit, je kunt niet helder meer nadenken en je weet niet meer waar te beginnen. Het kan je verlammen. Het lukt niet meer om ook maar een stapje in de richting van een oplossing te zetten. Je kunt dat stapje ook niet meer bedenken.

Je piekert en je maalt, je slaapt slecht en je komt nergens tot rust. Je zou graag eens wat tijd voor jezelf hebben, maar waar vind je die?

Wandelen naar rust en ruimte

In de natuur heerst rust en ruimte. Samen vinden we, al wandelend, uit hoe we de chaos in je hoofd kunnen ontwarren. We zien de kleine stapjes die je makkelijk kunt zetten. Door de praktische en interessante oefeningen die we doen, komt er beetje bij beetje helderheid. Je krijgt weer overzicht, structuur. Je weet waar je kunt beginnen en waar je heen wil.

Je merkt dat je minder piekert, je ligt ’s nachts niet meer te malen. Je slaapt beter. Je kunt weer genieten van je werk, van je gezin, van je familie. Je vindt tijd voor jezelf, om leuke dingen te doen. Je omgeving voelt lekker opgeruimd. Je hebt weer overal zin in!

Zou je willen uitzoeken of dit iets voor jou is? Dan zijn dit de manieren om met mij in contact te komen.